VINCENT, MANAGER ING

“Mijn medewerkers merken op dat ik het afgelopen jaar flink gegroeid ben in mijn rol als manager. Ik vervul mijn functie op een natuurlijke manier en ben me veel meer bewust van mijn gemoedstoestand. Dat maakt dat ik grenzen nog wel opzoek, maar oude stresspatronen weet te vermijden. Dat was precies de insteek van mijn traject met Muriel‚ dat we ’Leiding nemen met Muur’ hebben genoemd.
Bijzonder is dat we het eigenlijk bijna nooit over mijn werk hebben. Het gaat over mij en hoe ik omga met wat ik tegenkom in mijn contact met anderen. Het contact met Muriel komt daarom ook aan bod. Dat maakt het coachingstraject soms behoorlijk confronterend. Zij houdt mij bij de les en gaat pijnlijke momenten niet uit de weg.
Huiswerk maak ik bijna nooit. Het zit wel altijd in mijn achterhoofd. Ik bekijk altijd de blog. Dit is goed om terug te halen waar de gesprekken over gingen en welke doelen ik haal. Muriel zet me treffend op de foto en maakt een waardevol verslag van mijn snelle groei, valkuilen en successen.”