OVER JOUW TRAJECT

Wat is nu eigenlijk het uitzonderlijke aan ‘met Muur’? Ik begeleid verandertrajecten én breng ze in beeld middels fotografie en tekst. Ik analyseer welke specifieke behoefte aan verandering er nodig is en ik leg de (persoonlijke) ontwikkeling er naartoe vast. Ik breng in beeld wat zichtbaar is en ook wat nog niet aan de oppervlakte is gekomen. Dat doe ik op een bijzondere manier: zowel middels onze interactie als in het vastleggen ervan (zichtbaar effect) in een uniek, persoonlijk fotoblog waarin tekst en beeld elkaar aanvullen.

Minimaal een keer per maand neem ik je mee naar waardevolle, niet werk-gerelateerde plekken. Daar luister ik en leer jou naar jezelf luisteren. Ik uit me onbevreesd en moedig jou aan hetzelfde te te doen. In korte tijd creëer ik een veilige omgeving waarin zelfreflectie ruimte krijgt.

Jij abonneert je op ‘met Muur’, per maand voor minimaal 6 maanden. In de abonnementsperiode ben ik 24/7 bereikbaar. Wat jouw investering is lees je hier.

Een voorbeeld van mijn werk is te vinden op elkedageenfoto.
Een voorbeeld van een ‘met Muur’-fotoblog vind je hier. Het is een verslag van een project; persoonlijke ontwikkeltrajecten verdienen een persoonlijk blog en kan ik dus niet tonen.

Nieuwsgierig of een afspraak maken met Muur? Bel 06-2865 1953 of maak gebruik van het contactformulier.