MET MUUR IN BEDRIJF

De vorm van een traject van ‘met Muur’, een abonnement, is vrij. Dat is waar ik in geloof: ontwikkeling komt niet op afroep. Maar zoveel vrijblijvendheid is niet voor ieder bedrijf geschikt. Daarom bied ik een aantal keuzemogelijkheden die zich onderscheiden in vorm en inhoud.
Natuurlijk is het altijd mogelijk ook daarvan af te wijken; ik bespreek graag de mogelijkheden en wensen.

1 een bedrijfsabonnement op ‘met Muur’

Inhoudelijk is deze vorm identiek aan een ‘gewoon’ abonnement op Met Muur. Samenvattend: ik bied een onorthodoxe manier van coaching. In een verkennend gesprek kiezen we samen het onderwerp van het traject, en dan maak ik een plan. Het doel houd ik steeds voor ogen, maar de stappen ernaartoe zijn iedere keer anders. Er is geen hoofdstukindeling of vaste vorm.
Verslaglegging is uniek, in een blog.

Minimaal zes maanden. Inhoudelijk hetzelfde als een gewoon abonnement, maar met vaste uren.
Aangezien ik in deze vorm met uurprijzen werk, is de invulling ervan in overleg in te vullen. Een voorbeeld:
– Afspraken van gemiddeld twee uur, om de week, €150,- per uur.
– Optioneel: contact op afroep via whatsapp of mail, €100,- per maand.

2 een dag met Muur

Kortdurend traject. We beginnen met een korte intake om de precieze hulpvraag te omschrijven. Hiervoor trekken we twee uur uit. Een week later gaan we zes uur op pad. Mijn vorm van coaching is onorthodox en kenmerkt zich door lef. Van mij, in het terugkoppelen en uitstippelen van de route, maar ook van de klant die die route bewandelt. Dat noteer ik hier expliciet, want een training van een dag vraagt om de moed vaart te maken.
Aan het einde van de dag zijn er antwoorden op wat je weerhouden heeft te groeien en heb je handvatten om dit aan te pakken.
Verslag in tekst en foto’s in de vorm van een PDF.
Kosten exclusief gemaakte onkosten en reiskosten €1.000,-

3 Met Muur in het team

Een afdeling kan in zijn geheel tegen een probleem oplopen. In ‘met Muur in het team’ begeef ik me op de werkvloer, neem ik deel aan vergaderingen en maak ik zichtbaar – in woord en beeld – wat onder de oppervlakte blijft. Ik spreek met medewerkers en leidinggevenden. Dat kan confronterend zijn, maar is vooral een eye-opener. Waar is verandering nodig? Welke communicatievormen zijn niet of juist wel effectief? Wie kan een duwtje in de rug gebruiken? Waar loopt de machine vast? Hoe ‘met Muur in het team’ er in de praktijk precies uitziet, is afhankelijk van de inhoud en bepalen we vooraf in een verkennend gesprek.

‘Met Muur in het team’ kan dan ook gezien worden als een unieke vorm van teambuilding. Ik leg vast en maak verslag in woord en beeld, in de vorm van een PDF of een boek, waarmee ik zichtbaar maak wat tot dan toe onzichbaar is gebleven.

Projectprijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal uren dat ik aanwezig ben in het team en het aantal individuele gesprekken. Deze bepalen we vooraf in een oriënterend gesprek.

4 Leren fotograferen met Muur (teamdag met bonus)

Hoe kun je foto’s maken die het niveau van een vakantiekiekje ontstijgen? Hoe zet je elkaar goed op de foto? Lang niet iedereen heeft een mooie camera, maar iedereen heeft wel een telefoon met een camerafunctie waar je goed mee kunt fotograferen. Mijn fotografieles focust niet op techniek, maar op leren kijken en op resultaat. Na een korte uitleg gaan we aan de slag. Na een pauze waarin we lunchen bespreken en bekijken we de resultaten.

Van de bijeenkomst maak ik een  beeldverslag in woord en beeld. De oplevering hiervan is optioneel:
in de vorm van portretten, foto’s, ingelijst, met uitgebreide onderschriften;
in de vorm van een PDF.
Het verslag dat ik maak is altijd een combinatie van woord en beeld. Voorbeelden hiervan vind je op mijn website Elke dag een foto.
Het beeldverslag is van meerwaarde voor het team en voor de inrichting van het kantoor. Prijs, exclusief BTW, kosten beeldverslag en reiskosten, €2.000,-

Nieuwsgierig of een afspraak maken met Muur? Bel 06-2865 1953 of maak gebruik van het contactformulier.