JOUW INVESTERING

imageDe duur van een abonnement op ‘met Muur’ bepalen we samen aan de hand van het onderwerp van jouw traject. De minimale abonnementsperiode is zes maanden, om verandering de kans te geven om te wortelen.

De kosten zijn €1.000 per maand.*) Wat levert het jou op?

24/7

In de afgesproken abonnementsperiode ben ik 24/7 bereikbaar. Dat wil zeggen dat je altijd kunt bellen, whatsappen, mailen of kunt reageren op je blog. De meerwaarde daarvan is duidelijk: verandering vindt nou eenmaal niet (alleen) plaats op een vast tijdstip.

Blog

Het blog is alleen voor jou toegankelijk en behelst een waardevol document met foto’s, mijn analyses, huiswerkopdrachten en -uitwerkingen en onze conversaties.

Resultaat

Van jou vraag ik naast een investering in geld ook een investering in tijd. Minimaal een keer per maand bezoeken we een niet-werkgerelateerde plek. Dat neemt een paar uur tot een dag in beslag. Daarbij kunnen we in overleg bepalen dat we elkaar vaker zien.
En ik geef je onconventionele huiswerkopdrachten, die ervoor zorgen dat het traject een constant aanwezige is in je dagelijks leven. Je zult zien dat dit alles naast een persoonlijke groei een blijvend resultaat oplevert, omdat je te allen tijde kunt teruggrijpen naar jouw persoonlijke blog.

Referenties

Omdat een abonnement op ‘met Muur’ persoonlijk is, kan ik geen fotoblogs laten zien. Wel kan ik je verwijzen naar tevreden klanten.

Nieuwsgierig of wil je een afspraak maken met Muriel? Bel 06-2865 1953 of maak gebruik van het contactformulier.

*) Genoemde kosten zijn exclusief reiskosten a 0,28 per km en voor het abonnement gemaakte kosten.